Neschopnost a neodbornost na Ministerstvu zdravotnictví zabíjí lidi


 

 

Co se to děje na Ministerstvu zdravotnictví? Česko vypadá jako kdyby se sem vrátil tuhý komunismus. Žádná aktivita směrem k inovativní farmakologii. Zastaralé vidění léčby zejména v této krizové době!

 

Místo, aby odborníci z MZ předkládali podněty k lepší léčbě, k využívání ustanovení zákona o používání i neschválených léků, anebo postupů v kritické situaci, kdy denně umírají stovky lidí na jedno infekční onemocnění,

 

tak paradoxně brání takovému postupu,

tedy v rozporu se zákonem č.48/1997 Sb. a také zákonem o zdravotnických službách.

 

Když se podíváme na odpovědné osoby, tak to ukazuje na ministra Blatného, který musí nařizovat podřízeným postupy bez odmlouvání. Jinak má vyhazovat neschopné a neodborné lidí. Když to nedělá, tak škodí obyvatelům České republiky.

 

Jestli jeho námestek prof. Vladimír Černý je za tento stav odpovedný, pak musí být ihned vyhozen.

 

Jestli hlavní hygienička ČR Jarmila Rážová tvrdila před týdnem, že větší lockdown už v CZ není možný, pak je neschopná a líná i jen si takové řešení ověřit v jiných zemích. Ale ona se radějí předvádí, jak má lepší účes nebo šátek u krku…

 

Další podobnou neschopnou je ředitelka SUKLu Irena Storová. Odjet na Kubu ve chvíli vyhlášení Nouzového stavu v březnu 2020 je neodpustitelné pochybení! A teď opět brání používání léků, jinak v jiných zemích světa a alibistický čeká na Evropskou medicínskou agenturu. Tak je zbytečná v tak důležitém úřadě v této krizové době. Musí z hrušky dolu!

 

Šíření infekce Covid-19 je stejné na celém světě. To musí politici, vlada nebo premiér zjišťovat si informace přes své poradce, aby podobným neschopům ukázali, že nemají pravdu?!

 

Pak mají být vyhození. Nechceme je platit z naších daní!!!

 

Takže předsedo vlády, je třeba ve válce s infekci Covid-19 změnit osoby a obsazení.

 

Svaz pacientů ČR

 


 

Více k tématu tady:

Babiš kritizuje Blatného úřad, podle premiéra blokuje zahraniční léky na covid

 

 

 

Updated: 3.3.2021 — 20:49